Salam..

Selamat datang ke laman MamaStoves... laman yang membawa pilihan kepada semua penggemar kek dan juga yang bercadang untuk mengadakan majlis sambutan harijadi, rumah terbuka, anniversary dan apa jua majlis..

Kami sedia menerima tempahan kek-kek harijadi, kek anniversary, cup cakes, muffin..

Kami juga ada menyediakan satay kebab ayam & ikan bakar dari resepi kami yang tersendiri..


KLIK SINI UNTUK SENARAI HARGA

RAKAN PENGEDAR TEPUNG KEK MAMASTOVES

  • KL/PJ - Hjh Rahimi (017-2210236)
  • PERLIS - Pn Roshaya (019-5583524)
  • MARAN/TEMERLOH - Pn Noor Rohaila (013-9826084)
  • SHAH ALAM/KLANG - Pn Norazian (013-3899747)
  • PD/N9 - Pn Aisyah (019-6682524)
  • SABAH - Pn Ida Cyril (013-8794645)
  • CHERAS/KAJANG/BANGI/NILAI - Pn NABILA (019-2191202)

Thursday, June 27, 2013

TEMPAHAN KARIPAP


Karipap di Mamastoves boleh dibeli dlm bentuk frozen/sejukbeku ataupun siap digoreng.  Pelanggan  boleh pilih samada nak tempah karipap biasa ataupun karipap pusing.




Wednesday, June 26, 2013

Burger Bakar Jumbo

Mamastoves kini telah melahirkan produk terbaru....Burger Bakar Jumbo....daging burger yang diproduce sendiri ...dan menggunakan Roti Hasya sebagai roti burger....so memang burger ni agak besar daripada burger biasa....
Kalau makan sebijik pun..gerenti dh kenyang..ada pulak yg kena potong dulu burger...sbb besar sgt...he..he.

Burger ni agak unik..xpercaya??..tengok la pic di bawah...roti burger yg berkaler2..dgn sos yg jugak berkaler2.....meriah gituh....





untuk info  lanjut..boleh lah g terjah..facebook kami di Mamastoves Foods & Services...banyak produk2 baru yg xsempat saya upload kat blog ni....singgah le...jangan malu2..plak...

Buah Hati Mamastoves

Salam dari Mamastoves...

alhamdulillah  syukur...kini Mamastoves dah ada pengangkutan baru..mempermudahkan lagi aktiviti jualan kami..terima kasih yang tak terhingga terutamanya buat Kakakku Kak Yong...abah..mama...yang turut menjadikan impian kami menjadi nyata...akhirnya lori ni dapat gak kami beli....alhamdulillah..