Salam..

Selamat datang ke laman MamaStoves... laman yang membawa pilihan kepada semua penggemar kek dan juga yang bercadang untuk mengadakan majlis sambutan harijadi, rumah terbuka, anniversary dan apa jua majlis..

Kami sedia menerima tempahan kek-kek harijadi, kek anniversary, cup cakes, muffin..

Kami juga ada menyediakan satay kebab ayam & ikan bakar dari resepi kami yang tersendiri..


KLIK SINI UNTUK SENARAI HARGA

RAKAN PENGEDAR TEPUNG KEK MAMASTOVES

  • KL/PJ - Hjh Rahimi (017-2210236)
  • PERLIS - Pn Roshaya (019-5583524)
  • MARAN/TEMERLOH - Pn Noor Rohaila (013-9826084)
  • SHAH ALAM/KLANG - Pn Norazian (013-3899747)
  • PD/N9 - Pn Aisyah (019-6682524)
  • SABAH - Pn Ida Cyril (013-8794645)
  • CHERAS/KAJANG/BANGI/NILAI - Pn NABILA (019-2191202)

Thursday, June 17, 2010

Minuman Kesihatan REC-PLUZ

Salam Semua.. 

Berita baik untuk sesapa yg mengidap atau mempunyai sedara serta kengkawan yg mengidap arthritis, gout, osteoporosis, sorosis, migrain, senggugut, sengal2 sendi serta banyak lagi penyakit yg berkaitan dgn tulang/otot.. ataupun sesapa yg nak kurangkan berat badan, kurangkan tekanan darah tinggi, tegangkan & haluskan kulit..

Sekarang ni ada produk minuman kesihatan yg agak baru dipasaran berperisa oren yg boleh diminum dgn air dingin, sejuk ataupun suam.. satu produk hasil dari kajian saintis Jerman selama 20 tahun yg membantu mempercepatkan proses penyembuhan sakit2 yg berkaitan dgn tulang/otot..

Utk maklumat lanjut pasal produk REC-PLUZ ni, boleh le klik 'produk kesihatan' kat atas blog ni, ataupun klik je kat link blog ataupun klik je kat sini REC-PLUZ

"MINUM SETIAP HARI, PERBEZAAN PASTI ANDA RASAI" (nk kena TM tagline nih..)

Saturday, June 5, 2010

cupcakes! cupcakes!!



Salam buat penggemar2 cupcakes....

Terbaru dari Mamastoves..gambar2 cupcakes yang sesuai untuk sambutan harijadi ....kenduri...doorgift...atau untuk itu sendiri makan punya..he..he...!


simple tapi cute cupcakes


ni cupcakes bunga kekwa...ewah!





ha..ni adik beradik elmo ..coz dh diberi color baru..













Kek 3 tingkat @ 3 tiers cake


Salam...

Buat bakal2 pengantin baru..ni ada berita baik punya........mamastoves dah open tempahan untuk kek pengantin setingkat..2 tingkat..dan 3 tingkat...dengan harga yg berpatutan!!tempahan mestilah seawal 3 hari....boleh pilih sendiri perisa kek ape..butter atau sponge cake...pilihan warna-warna mengikut tema kenduri....tinggal nak pilih aje..

Kat bawah ni kira antara projek mamastoves buat kek tingkat....tempahan oleh Puan Aini dari Sri Rampai,Wangsa maju. Pilihan warna hijau dan kuning emas . Diharap Puan Aini berpuas hati .' By the way, selamat bercuti dan berhati2 di jalan raya..khusus buat mereka2 yg nk balik kampung tu ye....!


kek