Salam..

Selamat datang ke laman MamaStoves... laman yang membawa pilihan kepada semua penggemar kek dan juga yang bercadang untuk mengadakan majlis sambutan harijadi, rumah terbuka, anniversary dan apa jua majlis..

Kami sedia menerima tempahan kek-kek harijadi, kek anniversary, cup cakes, muffin..

Kami juga ada menyediakan satay kebab ayam & ikan bakar dari resepi kami yang tersendiri..


KLIK SINI UNTUK SENARAI HARGA

RAKAN PENGEDAR TEPUNG KEK MAMASTOVES

  • KL/PJ - Hjh Rahimi (017-2210236)
  • PERLIS - Pn Roshaya (019-5583524)
  • MARAN/TEMERLOH - Pn Noor Rohaila (013-9826084)
  • SHAH ALAM/KLANG - Pn Norazian (013-3899747)
  • PD/N9 - Pn Aisyah (019-6682524)
  • SABAH - Pn Ida Cyril (013-8794645)
  • CHERAS/KAJANG/BANGI/NILAI - Pn NABILA (019-2191202)

Friday, June 5, 2009

Latest Bday Cake



Salam buat semua..
Dah lama tak update blog ni..rindu lak..anyway ni ade kek bday terbaru yg ditempah oleh Kak Elly..(regular customer ni..)..gambar Strawberi Shortcake...harap Kak Elly suka...

Buat Kak Elly,Jun,Shanti n Ja...Selamat menikmati sesi berpantang kalian...pantang..jgn tak pantang ye..Untuk pengetahuan semua..tak lama lagi saya pun join club berpantang korang le..tunggu masa je ni...dan mamastoves kena bercuti selama sebulan ....doakan semuanya selamat..aminn...