Salam..

Selamat datang ke laman MamaStoves... laman yang membawa pilihan kepada semua penggemar kek dan juga yang bercadang untuk mengadakan majlis sambutan harijadi, rumah terbuka, anniversary dan apa jua majlis..

Kami sedia menerima tempahan kek-kek harijadi, kek anniversary, cup cakes, muffin..

Kami juga ada menyediakan satay kebab ayam & ikan bakar dari resepi kami yang tersendiri..


KLIK SINI UNTUK SENARAI HARGA

RAKAN PENGEDAR TEPUNG KEK MAMASTOVES

  • KL/PJ - Hjh Rahimi (017-2210236)
  • PERLIS - Pn Roshaya (019-5583524)
  • MARAN/TEMERLOH - Pn Noor Rohaila (013-9826084)
  • SHAH ALAM/KLANG - Pn Norazian (013-3899747)
  • PD/N9 - Pn Aisyah (019-6682524)
  • SABAH - Pn Ida Cyril (013-8794645)
  • CHERAS/KAJANG/BANGI/NILAI - Pn NABILA (019-2191202)

Monday, April 2, 2012

birthday cake


Birthday Achik

Salam blogger...

..ni saje2 je nk uploadkan foto2 sekitar besday my son hari tu...saje nk menunjuk kek angrybird yg menjadi pilihan....he..he..

...hmm...cadangnye nk buat sebijik kek je...sempoi..tp memandangkan ramai plak anak2 buah yg balik bercuti...time ni...so buat je la juadah lain....saje nk seronok2...kasi bebudak happy....and...petang tu memang happening...!!!

Antara hidangan sempoi mama....


Achik with adiknya...Nabil yg very excited nk tiup lilin sekali....so petang tu 3 kali nyalakan lilin.....coz nk kasi can kt adik2 yg kecik ni nk tiup lilin....he..he


Abangnye (abg Dek).. pun tak terkecuali..teringin gak nk tiup....


Amboi..amboi..amboi...kalau dh berposiiiiing.....hmm...serah le kat diorang..!!

Anyway...the party was very happening..thanks to all my anak buah..and kengkawan....!
To Achik....dh masuk 11 tahun ni.....jangan notti2 sangat...all the best and always remember that mama n abah loves u so much dear....

Thursday, March 29, 2012

kek besday angrybird





Apam Polkadot n Angrybird




Demam Angrybirds n polkadot dh semakin menjadi2 kat Malaysia ni...semua benda nk angrybird...baju..kasut..beg..n kek pun ...nk gambar angrybird gak....bukan bebudak je gila ngn angrybird ni...mak pak pun ada yg gila2 gak...abih umah n kreta dh jd angrybird...isy..isy....apapun minat anak2 kita...harapnya bukanlah negatif n memudaratkan pelajaran diorang...selagi camtu...kita mak pak harus sokong diorang...betul..betul...betul....

muffin kukus@ambon


Produk yg agak famous n marveles saat ini...rasa yg enak...lembut n gebu gituh...ada gak yg panggil ambon..ada yg panggil apam kukus..n ada yg panggil apam senyum...hmmm senyum merenyih gituh...

Tapi apa yg penting...anak2 pasti suka.....!!