Salam..

Selamat datang ke laman MamaStoves... laman yang membawa pilihan kepada semua penggemar kek dan juga yang bercadang untuk mengadakan majlis sambutan harijadi, rumah terbuka, anniversary dan apa jua majlis..

Kami sedia menerima tempahan kek-kek harijadi, kek anniversary, cup cakes, muffin..

Kami juga ada menyediakan satay kebab ayam & ikan bakar dari resepi kami yang tersendiri..


KLIK SINI UNTUK SENARAI HARGA

RAKAN PENGEDAR TEPUNG KEK MAMASTOVES

  • KL/PJ - Hjh Rahimi (017-2210236)
  • PERLIS - Pn Roshaya (019-5583524)
  • MARAN/TEMERLOH - Pn Noor Rohaila (013-9826084)
  • SHAH ALAM/KLANG - Pn Norazian (013-3899747)
  • PD/N9 - Pn Aisyah (019-6682524)
  • SABAH - Pn Ida Cyril (013-8794645)
  • CHERAS/KAJANG/BANGI/NILAI - Pn NABILA (019-2191202)

Monday, January 26, 2009

Muffin Coklat (RM22/100pcs)



Terbaru di Mamastoves

Salam untuk semua..Selamat Tahun Baru Cina angpau laila...dan selamat bercuti..emm dah lama tak update blog ni..rindu lak..pc ni buat hal..alhamdulillah sekarang dah ok sikit.Baru la boleh update blog.

Ni gambar2 kek yg orang tempah baru2 ni..kat atas ni kek jiran..ada anak buah dia bertunang..siap tempah duakek..so saya buat je la design tersendiri..alhamdulillah ..lawa gak..sori aa..puji diri jap!


Bagi mengisi masa lapang..saya try buat muffin coklat..alhamdulillah..sedap gak..oops terpuji lagi..he..he...siap buat decorate lagi..budak2 suka..





Ni tempahan dari regular customer saya..Kak Elly..dah banyak kali dah tempah kek blueberry ni..so kali ni saya tambahkan design sikit...bolehh ye kak....terima kasih..
Blueberry Fresh Cream (RM45 per 1kg)
Kat bawah ni kek bday anak jiran..Along..anak dia yg dtg sendiri tempah.. siap bagi tau nak kek gambar camna ..atas permintaan Along...jadila kek cam kat bawah ni..dia kata 'cam ni la yg dia nak'..kira ok le tu..anyway happy bday to Along
Chocolate moist RM25 per 1/2kg

Friday, January 9, 2009

latest cake