Salam..

Selamat datang ke laman MamaStoves... laman yang membawa pilihan kepada semua penggemar kek dan juga yang bercadang untuk mengadakan majlis sambutan harijadi, rumah terbuka, anniversary dan apa jua majlis..

Kami sedia menerima tempahan kek-kek harijadi, kek anniversary, cup cakes, muffin..

Kami juga ada menyediakan satay kebab ayam & ikan bakar dari resepi kami yang tersendiri..


KLIK SINI UNTUK SENARAI HARGA

RAKAN PENGEDAR TEPUNG KEK MAMASTOVES

  • KL/PJ - Hjh Rahimi (017-2210236)
  • PERLIS - Pn Roshaya (019-5583524)
  • MARAN/TEMERLOH - Pn Noor Rohaila (013-9826084)
  • SHAH ALAM/KLANG - Pn Norazian (013-3899747)
  • PD/N9 - Pn Aisyah (019-6682524)
  • SABAH - Pn Ida Cyril (013-8794645)
  • CHERAS/KAJANG/BANGI/NILAI - Pn NABILA (019-2191202)

Wednesday, December 30, 2009

Mamastoves Dah Ada Kedai!!



Salam..

Pasti korang semua terkejut baca title kt atas tu kan..ha..ha!! Tapi ni memang real punya...lagi sekali nk habaq ni...Mamastoves dh ada kedai you....!!! Ish..ish..excited nyee...tak sabar..x sabar..

Alhamdulillaaaah...syukuuuurr...akhirnya kami dapat gak membuka kedai Mamastoves (tempahan kek,muffin,tepung kek & bahan2 kek). Dh lama impikan ( sampai termimpi2 nih....!!) kedai bhn kek muslim ni..alhamdulillah dengan bantuan n sokongan semua especially famili,Kak Nah(pengusaha sos Ummi), Kak Yong, Jad...diorang ni banyak memberi sumbangan untuk kedai Mamastoves.Terima kasih yang tak terhingga....!!

Insyaallah dalam awal Januari 2010 ni "Kedai Mamastoves akan di buka".Sekarang dalam proses susun atur semula, membaikpulih,cat-mengecat n so on.. So..warga Bukit Beruntung n Bukit Sentosa....stay tune...knock..knock..i'm coming....jemput-jemput la ye..!!

Lokasi : No. 5 Jalan Seroja 1B,Bukit Sentosa 2. (Bersebelahan Mini Market Nur Sejahtera)


Kat bawah ni gambar2 kedai yang masih dlm pembikinan.

masih banyak yg nk diubah ni..!!


Ni gambar rak2 yg belum dicat!!


pandangan dari pintu depan.!!



Tuesday, December 29, 2009

Muffins


Salam..


Biasanya saya buat muffin mini..tapi kali ni Mamastoves paparkan gambar2 muffin bersaiz besar (saiz 8) dalam pelbagai perisa (Oren,strawberi,pandan,coklat). Kat bawah ni antara tempahan untuk kenduri kahwin oleh Puan Intan dari Kampung Pandan. Puan Intan menempah lebih 1000 pcs...terima kasih Intan...kalau suka ..bleh order lagi ye..!!



Muffin coklat



muffin pandan




muffin strawberi



Muffin yg dh siap pack dlm bekas...

Birthday Cakes ( edible image)



Salam,

Alhamdulillah...Mamastoves mengorak langkah setapak lagi selari ngan permintaan masa kini..menghasilkan kek-kek yg ada foto (edible image)..gambar kek lebih cantik n real sikit...xsusah2 nk lukis..tampal je...tapi dh namanye foto cantik...harga pun cantik gak le ye...!!
Agak2 bleh lawan ke ngan Secret Recipe ni????


Anyway bagi menrealisasikan cerita2 kita ni, kat bawah saya pamerkan beberapa gambar kek yg telah ditempah.

BD05







Kami juga ada menjual edible image...tapi stok terhad. Kalau nk boleh la order.Antara gambar edible image yg masih ada stok :


TF01


TF02


SP01


SP02


SP03


Sp04


SP05


UP01


PR01


PR02


BD01


BD02


BD03


BD04


BT01


BT02


BT03


CR01


CR02

Kalau nak order, sila nyatakan no.siri nya sekali..takut tersilap order...!! Insyaallah kami d Mamastoves akan berusaha mendapatkan lebih banyak gambar2 edible image yg menarik lagi.

Monday, December 7, 2009

Rakan Pengedar Mamastoves yg Baru

Welcome kpd Hjh Rahimi dari Tmn Cheras Muda.. Pada semua yg duduk disekitar dkt dengan Hjh Rahimi, boleh le dapatkan Tepung2 Kek Mamastoves dari Puan Hjh.. begitu gak dgn semua yg ada disekitar Hospital Universiti & PJ, boleh le calling2 Hjh Rahimi (017-2210236) utk dapatkan Tepung Kek Mamastoves..