Salam..

Selamat datang ke laman MamaStoves... laman yang membawa pilihan kepada semua penggemar kek dan juga yang bercadang untuk mengadakan majlis sambutan harijadi, rumah terbuka, anniversary dan apa jua majlis..

Kami sedia menerima tempahan kek-kek harijadi, kek anniversary, cup cakes, muffin..

Kami juga ada menyediakan satay kebab ayam & ikan bakar dari resepi kami yang tersendiri..


KLIK SINI UNTUK SENARAI HARGA

RAKAN PENGEDAR TEPUNG KEK MAMASTOVES

  • KL/PJ - Hjh Rahimi (017-2210236)
  • PERLIS - Pn Roshaya (019-5583524)
  • MARAN/TEMERLOH - Pn Noor Rohaila (013-9826084)
  • SHAH ALAM/KLANG - Pn Norazian (013-3899747)
  • PD/N9 - Pn Aisyah (019-6682524)
  • SABAH - Pn Ida Cyril (013-8794645)
  • CHERAS/KAJANG/BANGI/NILAI - Pn NABILA (019-2191202)

Tuesday, May 12, 2009

Tempahan Bday Kek


Kat atas ni tempahan kek dr Puan Asnida yg sedang sarat mengandung (tengah tunggu hari tu..) untuk anaknya...Kek Blueberry Freshcream yg dilukis tangan gambar Mickey Mouse..

Harap Pn Asnida berpuas hati...doa kami d Mamastoves semoga anda selamat bersalin..amiinn...! Kalau nak order lagi boleh...kot2 nak buat majlis kesyukuran plak pas ni...

Selamat Hari Ibu.

wasalam..

Sunday, May 10, 2009

Promosi Hari Ibu






Salam..wat kaum ibu di luar sana..

Sempena Hari Ibu ni..'Mamastoves' mengadakan promosi kek hari ibu...1/2kg buttercream dgn design khas hari ibu...cuma rm15.00 je...jom order ramai...!! Kat bawah ni antara kek yg customer order...tq.

Thursday, May 7, 2009

Birthday Package


Salam...ni ada berita baik punya wat mama2 kat luar sana especially yg bekerja dan xde masa nak wat bday anak2. Kini 'Mamastoves' ada menyediakan pakej bday yg menarik dengan harga yg berpatutan. So..xpayah lah nak susah2 beli kek..nak masak desert lagi untuk wat bday party anak.
Senangkan.....??

Pakej A

Kek Birthday Buttercream 1kg (rm 28)
Mini Muffin Coklat 100 pcs (rm 22)
Kuih Puteri Ayu Ceria 40 pcs (rm 12 )
Puding Pelangi 50 cups (rm 30)











Pakej B

Kek Birthday Blueberrry Fresh Cream 1kg (rm 45)
Mini Muffin Coklat 100 pcs ( rm 22 )
Puding Pelangi 100 cups ( rm 60 )







Pakej C

Kek Birthday Coklat Moist 1kg ( rm 35 )
Mini muffin Pelangi 100 pcs ( rm 18 )
Kuih Tepung Pelita 60 cups ( rm 18 )







## So..kalau berkenan tu..boleh la order ye..tapi sekurang2nya order 2 hari sebelum tarikh ambik kek....bukan apa..senang sikit saya nak susun jadual.....he..he..

Anyway..Selamat Hari Ibu buat semua ibu2..mama..umi..emak...kat luar sana...!!

Sunday, May 3, 2009

Tepung Pelita Alaf Baru





Salam..buat pembaca blog semua...

Ni saje je nak masukkan produk terbaru di Mamastoves...kuih tepung pelita...Sebenarnya dh lama buat kuih ni..cuma xpakai daun pisang seperti biasa...leceh skit nk membungkus...renyah..!
So bagi sesapa yg nk tempah untuk kenduri ke..bday party ke @ wak balik kampung....sesuai le sangat..he..he..

Harga sebekas rm0.40 (skali ngn sudu erk..)...tapi kalau ambik kuantiti yg banyak (lebih 50 cwn) harganya jatuh rm0.30 sebekas....orait le tu..!Amacam jom le order kenkawan.....