Salam..

Selamat datang ke laman MamaStoves... laman yang membawa pilihan kepada semua penggemar kek dan juga yang bercadang untuk mengadakan majlis sambutan harijadi, rumah terbuka, anniversary dan apa jua majlis..

Kami sedia menerima tempahan kek-kek harijadi, kek anniversary, cup cakes, muffin..

Kami juga ada menyediakan satay kebab ayam & ikan bakar dari resepi kami yang tersendiri..


KLIK SINI UNTUK SENARAI HARGA

RAKAN PENGEDAR TEPUNG KEK MAMASTOVES

  • KL/PJ - Hjh Rahimi (017-2210236)
  • PERLIS - Pn Roshaya (019-5583524)
  • MARAN/TEMERLOH - Pn Noor Rohaila (013-9826084)
  • SHAH ALAM/KLANG - Pn Norazian (013-3899747)
  • PD/N9 - Pn Aisyah (019-6682524)
  • SABAH - Pn Ida Cyril (013-8794645)
  • CHERAS/KAJANG/BANGI/NILAI - Pn NABILA (019-2191202)

Wednesday, April 28, 2010

kursus asas kek

Salam..

Hai..demam Pilihanraya baru je berakhir...banyak gak 'majlis2 mengejut' yang diadakan..perasmian sana sini...of course la..menteri2 n YB semua turun padang...meriah...meriah...!

Sekarang ni Bukit Beruntung kembali sunyi...seperti biasa..penduduknya pun kembali ke kehidupan biasa..jalanraya pun x sibuk.. ! Baru la dapat uploadkan gambar sekitar kursus baru ni.

Di bawah ni saya uploadkan gambar2 semasa kursus Asas Kek baru-baru ni.Tengok ye...


Hasil kerja peserta2 ..lawa tak??Tahniah..pas ni boleh la buat kek sendiri!!




PuanUmi bergaya dengan hasil keknya..caya la..!!



Kata Puan Hanum. '..ni lah kek saya..cantik tak??'...pergh...hebat!!






Masing2 seronok dapat bawa balik kek...leh tunjuk kat hubby hasil kek masing2....boleh gak buat minum petang nanti..xyah nak beli2 lagi ek...

Alhamdulillah..semua berpuas hati..kami di Mamastoves mengucapkan tahniah dan selamat maju jaya untuk semua peserta...(balik rumah kang..jangan xbuat kek plak ye..!)

Insyaallah dalam bulan Mei..kami akan adakan kursus asas kek lagi..

Friday, April 23, 2010

Salam..

Antara kek besday terbaru...tempahan drpd Kak Latifah..sempena ulangtahun perkahwinan mereka...kami di Mamastoves mendoakan agar perkahwinan akan sentiasa kekal bahagia...amiiiinnn..



Thursday, April 22, 2010

Kunjungan Dato' dan YB








Salam semua pengunjung blog..salam 1 Malaysia..

Hari ini dalam sejarah..ni benar2 masuk dalam sejarah hidup saya..pertama kali Yang Berhormat Dato' Rosnah Timb.Menteri Kesihatan dan Yang Berhormat Tuan Md.Isa ADUN Batang Kali....menjejakkan kaki ke kedai bakeri Mamastoves...xpercaya...xpercaya...tapi mesti kena percaya gak....!percayaaa....

Sebenarnya hari ni ada perasmian Klinik 1 Malaysia oleh Yang Berhormat Dato'..majlis diadakan di hadapan kedai Mamastoves..selang 3 buah kedai dari klinik je...selesai je perasmian...saya terus menjemput Dato' ke kedai kami...alhamdulillah..Dato' memang hebat..berjiwa rakyat...

Terima kasih yang tak terhingga kepada Yang Berhormat Dato'..YG.Berhormat Tuan Md.Isa kerana sudi meluangkan sedikit masa menjenguk ke kedai Mamastoves.Segala nasihat akan kami ingat n praktikkan.

Saturday, April 17, 2010

10 minit Piza



HOT....HOT...

PIZA 10MINIT...CAM XCAYE JE...CUUUUP....MEMANG REAL KAT KEDAI MAMASTOVES. ORDER DULU...DLM 10 MINIT SIAP!!

TAPI CUMA TIGE JENIS PIZA ...PIZA KARI AYAM, PIZA TUNA N PIZA DELUXE SPECIAL. HARGA??MEMANG BELOW HARGA PASARAN....SAIZ 9"..RM10 JE...TAPI UNTUK DELUXE RM15.

Roti Kismis Pandan n Roti Kismis

Salam..

Mamastoves telah mengeluarkan produk baru...roti pandan kismis n roti kismis.Gambar seperti kat bawah ni...roti yang sungguh lembut, gebu dan enak rasanya..tidak terlampau manis..agak2 manis buah je....manis sangat kang ada yang terkena kencing manis plak.. enak dimakan begitu saje atau pun dicicah dengan air teh pun sedap...ni kalau makan panas2, satu bungkus pun mau xcukup nih....!!!






Roti Pandan Kismis yang telah dipotong.


Roti Kismis

Friday, April 16, 2010

Kursus Asas Kek

Salam buat pengunjung blog..

Untuk makluman semua, esok Sabtu 17hb. April 2010 akan berlangsung kursus Asas Kek Mamastoves. Bagi yang telah mendaftar, jangan lupa esok ye...xyah bawa apa2..cuma bawa diri anda je...

Bagi mereka yang xsempat mendaftar tetapi berminat untuk sertai kursus ni..boleh datang secara walk-in...



KURSUS ASAS KEK
17 APRIL (Sabtu)
10.00 pagi -12.00 tghari
Tingkat 1, Pusat Trainning Mamastoves
RM20.00


So..jumpa anda di sana ye!!

Thursday, April 15, 2010

Birthday Cakes

Selamat Hari Lahir buat Amira @ Ayong..semoga rajin2 belajar dan boleh skor dlm UPSR . Tempahan jauh dr Kajang you...!!Anyway terima kasih.




Happy Besday to Fahmie...kami di Mamastoves wish u all the best n be a good son kay!!




Tuesday, April 6, 2010

Lagi Produk

Ni Chocolate Ball yang ada di kedai Mamastoves...sedap dan menyelerakan





Piza! Piza!! Hot di pasaran.


Piza Bun..Rm 1 ....harga yg murah n berpatutan...budak2 suka makan coz mengenyangkan dan very..very ...lembut you! Tak caya..jom try kat kedai Mamastoves..rasa sekali sure nak lagi!!