Salam..

Selamat datang ke laman MamaStoves... laman yang membawa pilihan kepada semua penggemar kek dan juga yang bercadang untuk mengadakan majlis sambutan harijadi, rumah terbuka, anniversary dan apa jua majlis..

Kami sedia menerima tempahan kek-kek harijadi, kek anniversary, cup cakes, muffin..

Kami juga ada menyediakan satay kebab ayam & ikan bakar dari resepi kami yang tersendiri..


KLIK SINI UNTUK SENARAI HARGA

RAKAN PENGEDAR TEPUNG KEK MAMASTOVES

  • KL/PJ - Hjh Rahimi (017-2210236)
  • PERLIS - Pn Roshaya (019-5583524)
  • MARAN/TEMERLOH - Pn Noor Rohaila (013-9826084)
  • SHAH ALAM/KLANG - Pn Norazian (013-3899747)
  • PD/N9 - Pn Aisyah (019-6682524)
  • SABAH - Pn Ida Cyril (013-8794645)
  • CHERAS/KAJANG/BANGI/NILAI - Pn NABILA (019-2191202)

Friday, February 26, 2010

Antara Produk d Kedai Mamastoves


Dadih siap n tepung dadih segera.




Kek Buah


mini muffin coklat kecil


Kek Pisang




Monday, February 22, 2010

Kursus Asas Roti

Salam buat semua,

Alhamdulillah..kursus Asas Roti yang berlangsung pada hari Sabtu baru ni,berjalan dengan lancar... masing2 peserta nampaknya berpuas hati ... yang bestnya... dapat bawa balik roti yang siap .

Memang betul2 berbalooooi......... rugi la sapa2 yang terlepas kursus hari tu.

So kat bawah ni saya uploadkan beberapa gambar semasa kursus hari tu.... layaaannnn...!!




Roti sedang dibakar...emm..nyummy....!


Ni la rupa bun yang kitorang belajar..siap ada inti lagi!



Chef tengah khusyuk bagi tips2 tu.....!

Kursus Asas Roti akan diadakan lagi pada hari Ahad ni 28hb.Februari...di tempat yang sama pada jam 2pm hingga 6pm. Bagi sesiapa yang berminat..atau sesiapa yang terlepas kursus minggu lalu....rebut la peluang kali ni ye....coz kemungkinan ini kursus terakhir untuk asas roti pada tahun ni. Selepas ni kami akan anjurkan kursus bakeri yang lebih' advance'...jadi kalau nak belajar kursus2 roti yang lain..kena la tahu asasnye dulu...tak gitu!!

Datanglah ke Kedai Mamastoves untuk booking tempat anda ye!!

Sunday, February 14, 2010

Kursus Asas Roti

Salam semua,

Untuk makluman semua,kursus asas roti yg dijadualkan pada 15 Feb.telah ditunda ke tarikh 20 Feb.Sabtu pada jam 2 pm hingga 6pm.

So bagi sesiapa yg berminat untuk menyertai kursus ni...boleh la buat 'booking tempat'..tempat terhad 10 orang...kena la dtg bayar deposit sikit sebagai tanda anda 'confirm' ..

Sedikit info tentang kursus ni..anda akan diajar oleh Chef Redzwan...yang sememangnya pakar dlm selok belok pembikinan roti ni..kita akan diajar cara2 membuat roti yg mudah, tips roti yg lembut n gebu n boleh bawa balik roti tu nanti.

Bonus!! Ada 3 jenis roti yg akan diajar pada hari tersebut..roti apa??Tuuuungguu.......Yuran cuma RM35 je...murah kan???

Daftar CEPAT!! Jangan Ketinggalan....!!

Friday, February 5, 2010

Nombor Telefon Baru Mamastoves

Salam semua..

Untuk makluman semua...no.telefon Mamastoves tlh ditambah satu lagi (..kena guna Celcom sbb kat kedai 'payah line'.No. telefon lama masih berfungsi..tapi pada sebelah malam je...



NO: 019-6169786


Sebarang kesulitan teramatlah dikesali..Harap Maklum!!

KURSUS ASAS MEMBUAT ROTI

Salam semua....

Pening dengan harga gula yg naik secara mendadak???Bengang dengan harga roti canai,roti gardenia,roti high 5 yang menjadi favorite famili juga ikut naik mendadak???Isk..isk..isk..

Berita Baik!! "Jom buat Roti sendiri"Mamastoves akan menganjurkan Kursus Asas Membuat Roti pada 15 Feb ni bertempat di Pusat Training Mamastoves tkt 1, jln Seroja 1B,Bukit Sentosa.


Kursus
akan diajar oleh Chef Redzwan selama 4 jam. Dalam kelas ini anda akan diajar asas dan cara2 mengadun roti agar roti anda lebih enak,gebu dan lembut..Pendaftaran adalah terhad dan terbuka kepada semua.Yuran hanya serendah rm35 seorang.


Cepat!! Cepat!!!!Tempat adalah terhad!