Salam..

Selamat datang ke laman MamaStoves... laman yang membawa pilihan kepada semua penggemar kek dan juga yang bercadang untuk mengadakan majlis sambutan harijadi, rumah terbuka, anniversary dan apa jua majlis..

Kami sedia menerima tempahan kek-kek harijadi, kek anniversary, cup cakes, muffin..

Kami juga ada menyediakan satay kebab ayam & ikan bakar dari resepi kami yang tersendiri..


KLIK SINI UNTUK SENARAI HARGA

RAKAN PENGEDAR TEPUNG KEK MAMASTOVES

  • KL/PJ - Hjh Rahimi (017-2210236)
  • PERLIS - Pn Roshaya (019-5583524)
  • MARAN/TEMERLOH - Pn Noor Rohaila (013-9826084)
  • SHAH ALAM/KLANG - Pn Norazian (013-3899747)
  • PD/N9 - Pn Aisyah (019-6682524)
  • SABAH - Pn Ida Cyril (013-8794645)
  • CHERAS/KAJANG/BANGI/NILAI - Pn NABILA (019-2191202)

Monday, October 25, 2010

slice cakes



Salam...

Antara projek terbaru dari Mamastoves....SLICE CAKES. Sesuai untuk mereka yang ingin buat rumah terbuka,jamuan harijadi...atau majlis kesyukuran....tak payah susah-susah nak potong kek lagi!!

Ada beberapa jenis kek; antaranya kek cappucino, kek strawberi, kek pandan, kek oren, kek blueberi,kek coklat dll.

Terbuka juga kepada sesiapa yang ingin berniaga slice cakes secara kecil-kecilan @ besar-besaran...Mamastoves menyediakan khidmat 'supplier' kepada anda. Satu bekas 2 jenis kek (1 dulang 40 slices)....tapi bekas kek kena la hantar balik ye..!! Untuk keterangan lanjut tentang 'terms & condition' bisnes slice cakes ni...boleh la call @ email saya.






kek oren


kek cappucino


kek coklat



kek pandan


kek strawberi


Monday, October 18, 2010

Tart Cream Blueberi

Salam...

Ini tempahan dari Puan Ila dari Bukit Jelutong sempena rumah terbuka beliau baru-baru ni. Jangan keliru ye....Ni bukan tart blueberi cheese ye....ni tart cream blueberi...sedap n kalau dh makan satu..sure nak makan lagi punya!! ....hanya terdapat di Mamastoves. Pas ni sape2 nak tempah boleh la call.




Mexican Bun D Bukit Beruntung???






Wow...Bukit Beruntung pun dah ada Mexican Bun ala ala Roti Boy!!!Tak caya jom singgah kat kedai Mamastoves....

kek

Salam...


Kek tempahan dari cikgu untuk jamuan akhir tahun Taska Sekolah Rendah Bukit Beruntung 2 tempoh hari. Terima kasih cikgu.







Saturday, October 9, 2010

kek





Tuesday, October 5, 2010

kek


Salam...

Ni kek tempahan dari Puan Nordini untuk sambutan hari Kanak-kanak kelas 3 Bakawali SKBS. Terimakasih cikgu....kalau sedap boleh order lagi!!




Karnival Di Kuala Kubu 2010

Salam....

Ni gambar-gambar masa karnival Produk Asas Tani anjuran Jabatan Pertanian yang diadakan di perkarangan stadium Kuala Kubu..sebelum bulan puasa.

Walaupun Karnival hanya berlangsung selama dua hari..tetapi memang meriah..terutama pada hari terakhir...almaklum pengunjung ada yang baru tahu tentang karnival ni.

Anyway..memang seronok...dapat berkenal mesra dengan pengeluar2 tempatan...yang very very sporting n tak lokek ngan petua2 camana diorang boleh berjaya....bestnye...!! Tapi yang lagi best kat karnival ni...kami pengusaha2 diberi layanan yang istimewa oleh pihak penganjur..soal makan...xyah sebutlah..berapa kali makan dlm sehari...dah tu free plak..!! Bak kata.....perut sentiasa kenyang lah.....terima kasih banyak2 n syabas buat Jabatan Pertanian terutama sekali Puan Mariam yang banyak membantu. Kalau ada expo lagi...jangan segan2 jemput kami lagi ye...naaakkk..sesaaaangaaat !!






Cupcakes n muffin


Piza hasya..yang terlaris..boleh terus makan..lembut n gebu


tokey piza hasya tengah kusyuk mengisi perut..sambil tunggu customer




PizaHasya yang dijual hanya RM5 satu kotak.





antara produk lain;biskut raya n roti Hasya


tepung kek Mamastoves juga mendapat sambutan


beli kak..beli..xpandai wat kek pun jadi pandai lepas ni..!!!

Tart Telur

Salam semua....good morning everybody...ni pagi2 dh start kacau pc..bukan apa..lepas ni nk kena gi kedai plak...so curi2 masa sskit sebanyak untuk update blog.

Kali ni saya paparkan gambar2 projek masa bazaar Ramadhan lalu...Tart Telur...emmm...ni memang banyak sambutan...terutama nyonya2...cakap je tart telur....terus ambik..x pikir panjang punya!!

Tart ni kami jual dlm pek promosi 3 biji rm2.50 je....biasanya satu biji shinggiit je...tapi kalau ada yang order banyak minimum 100 biji....kita boleh bincang harga....no problem punya!!

So..sape2 nk kelainan dalam kenduri kahwin dia....majlis pertunangan ke...jamuan ke...sile..sile lah....pasti meriaaahh gituh!!







Monday, October 4, 2010

Roti Gulung Iqbal


Salam.. Gambar kat bawah ni...adalah produk terbaru dari Mamastoves...Roti Gulung Iqbal...roti yang digulung dengan daging cincang...emmm...sedap.. n mengenyangkan...lagi sedap kalau dimakan panas2...merupakan salah satu produk terlaris masa bazar ramadhan hari tu.....sape2 nk buat catering bolehlah masuk 'meminang'..he..he..


Kek Lapis Trio


Salam n Selamat Hari Raya buat semua pengunjung blog..maaf zahir batin..semoga kita semua sentiasa sihat ..sejahtera..dan sentiasa bahagia di samping keluarga tercinta. Minggu ni kira minggu terakhir Syawal....so banyak le open house yang nk kena pergi..jamuan sana sini..biasa la tu...dah namanya raya sebulan...!

Anyway..saya pun dah lama x update blog ni...asyik sibuk jee...pagi ni curi2 masa skit nk jengok pc.

So..hari ni saya upload kan gambar2 kek Lapis Trio....kek butter yang dibuat layer dengan tiga rasa yang berbeza....blueberi,coklat n pisang.....sedaaaapp...sape2 yang nak try boleh order ye.