Salam..

Selamat datang ke laman MamaStoves... laman yang membawa pilihan kepada semua penggemar kek dan juga yang bercadang untuk mengadakan majlis sambutan harijadi, rumah terbuka, anniversary dan apa jua majlis..

Kami sedia menerima tempahan kek-kek harijadi, kek anniversary, cup cakes, muffin..

Kami juga ada menyediakan satay kebab ayam & ikan bakar dari resepi kami yang tersendiri..


KLIK SINI UNTUK SENARAI HARGA

RAKAN PENGEDAR TEPUNG KEK MAMASTOVES

  • KL/PJ - Hjh Rahimi (017-2210236)
  • PERLIS - Pn Roshaya (019-5583524)
  • MARAN/TEMERLOH - Pn Noor Rohaila (013-9826084)
  • SHAH ALAM/KLANG - Pn Norazian (013-3899747)
  • PD/N9 - Pn Aisyah (019-6682524)
  • SABAH - Pn Ida Cyril (013-8794645)
  • CHERAS/KAJANG/BANGI/NILAI - Pn NABILA (019-2191202)

Sunday, November 23, 2008

Latest Cakes 3

Assalamualaikum..
Lama gak tak update blog ni..maaf la ye..sibuk sikit ngan bisnes mini roti john kat umah ni.Baru2 ni saya buat parti harijadi my only daughter Yasmin dan adik dia..Nabil.Diorang ni selisih sehari je..kakak 16hb...yang adik 17hb..so nak jimat budget...buat le sekali...saje nak berkumpul adik beradik n kengkawan...bila lagii...

Atas sebab 2 bday disambut sekali tu yang jadi kek diorang ada gambar powerpuff girls main bola tu..sebab Nabil minat sangat ngan bola..pantang nampak bola skit..sure excited lebih...
Tapi..dalam banyak2 makanan..coklat smarties atas kek tu dulu yang abih licin..xdapek den nolong..ha..ha..Anak2 jiran semua yang datang..siap xnak makan benda lain selagi kek xkeluar..ha..ha..camtu le budak2 sekarang..kek kena serbu dulu..baru la ada selera nak makan makanan lain..isy..isy..



Kat bwh ni..kek tempahan member untuk anaknya..Hafiz.Mulanya diorang nak gambar hotweel..tapi xde contoh...so..akhirnya keluar la gambar power rangers yg anak dia minat...terima kasih atas tempahn kek tu Faiz..lain kali boleh tempah lagi ek...


0 comments: