Salam..

Selamat datang ke laman MamaStoves... laman yang membawa pilihan kepada semua penggemar kek dan juga yang bercadang untuk mengadakan majlis sambutan harijadi, rumah terbuka, anniversary dan apa jua majlis..

Kami sedia menerima tempahan kek-kek harijadi, kek anniversary, cup cakes, muffin..

Kami juga ada menyediakan satay kebab ayam & ikan bakar dari resepi kami yang tersendiri..


KLIK SINI UNTUK SENARAI HARGA

RAKAN PENGEDAR TEPUNG KEK MAMASTOVES

  • KL/PJ - Hjh Rahimi (017-2210236)
  • PERLIS - Pn Roshaya (019-5583524)
  • MARAN/TEMERLOH - Pn Noor Rohaila (013-9826084)
  • SHAH ALAM/KLANG - Pn Norazian (013-3899747)
  • PD/N9 - Pn Aisyah (019-6682524)
  • SABAH - Pn Ida Cyril (013-8794645)
  • CHERAS/KAJANG/BANGI/NILAI - Pn NABILA (019-2191202)

Tuesday, October 6, 2009

Kek Raya

Salam...

Maaf le bebanyak coz lambat nk update blog ni...nak kata raya sakan giler tuu...xjugak..tp pc buat hal..xleh nk upload gambar..tu y lambat tu..!! Tapi rasanye masih boleh lagi kot untuk ucapkan selamat hari raya n maaf zahir batin dr kami di Mamastoves...raya kan sebulan..open house pn banyak lagi..he..he!

Anyway..kat sini saya paparkan gambar2 kek yg ditempah untuk hari raya baru2 nii...layaaaaannn..



Ni kek lapis horlicks yg ditempah adik iparku....


Ni kek lapis strawberi dr i untuk ibu mertuaku..he..he..



Ni kek bday dr jiranku Pn.Shima....untuk hubby dia..kek buttercream coklat. thanx Shima..klu dh sedap tu..jgn segan silu nk order lagi ye..he..he!



Ni plak kek lapis masam manis yg ditempah oleh cousin i pn.Rina...thanx Rina!!



Ni kek marble pelangi yg i buat untuk rumah sendiri..ye la kang budak2 dtg raya..nk jugak rasa kek kan?? Kata tauke kek..mesti ada jamu kek kan....penat pun blom abis lg bila jln jauh(balik kpg) ni..so i buat je la kek yg simple n sempoi....worait kan??

Selamat Hari Raya n Maaf Zahir Batin!!

0 comments: