Salam..

Selamat datang ke laman MamaStoves... laman yang membawa pilihan kepada semua penggemar kek dan juga yang bercadang untuk mengadakan majlis sambutan harijadi, rumah terbuka, anniversary dan apa jua majlis..

Kami sedia menerima tempahan kek-kek harijadi, kek anniversary, cup cakes, muffin..

Kami juga ada menyediakan satay kebab ayam & ikan bakar dari resepi kami yang tersendiri..


KLIK SINI UNTUK SENARAI HARGA

RAKAN PENGEDAR TEPUNG KEK MAMASTOVES

  • KL/PJ - Hjh Rahimi (017-2210236)
  • PERLIS - Pn Roshaya (019-5583524)
  • MARAN/TEMERLOH - Pn Noor Rohaila (013-9826084)
  • SHAH ALAM/KLANG - Pn Norazian (013-3899747)
  • PD/N9 - Pn Aisyah (019-6682524)
  • SABAH - Pn Ida Cyril (013-8794645)
  • CHERAS/KAJANG/BANGI/NILAI - Pn NABILA (019-2191202)

Thursday, May 7, 2009

Birthday Package


Salam...ni ada berita baik punya wat mama2 kat luar sana especially yg bekerja dan xde masa nak wat bday anak2. Kini 'Mamastoves' ada menyediakan pakej bday yg menarik dengan harga yg berpatutan. So..xpayah lah nak susah2 beli kek..nak masak desert lagi untuk wat bday party anak.
Senangkan.....??

Pakej A

Kek Birthday Buttercream 1kg (rm 28)
Mini Muffin Coklat 100 pcs (rm 22)
Kuih Puteri Ayu Ceria 40 pcs (rm 12 )
Puding Pelangi 50 cups (rm 30)











Pakej B

Kek Birthday Blueberrry Fresh Cream 1kg (rm 45)
Mini Muffin Coklat 100 pcs ( rm 22 )
Puding Pelangi 100 cups ( rm 60 )







Pakej C

Kek Birthday Coklat Moist 1kg ( rm 35 )
Mini muffin Pelangi 100 pcs ( rm 18 )
Kuih Tepung Pelita 60 cups ( rm 18 )







## So..kalau berkenan tu..boleh la order ye..tapi sekurang2nya order 2 hari sebelum tarikh ambik kek....bukan apa..senang sikit saya nak susun jadual.....he..he..

Anyway..Selamat Hari Ibu buat semua ibu2..mama..umi..emak...kat luar sana...!!

0 comments: