Salam..

Selamat datang ke laman MamaStoves... laman yang membawa pilihan kepada semua penggemar kek dan juga yang bercadang untuk mengadakan majlis sambutan harijadi, rumah terbuka, anniversary dan apa jua majlis..

Kami sedia menerima tempahan kek-kek harijadi, kek anniversary, cup cakes, muffin..

Kami juga ada menyediakan satay kebab ayam & ikan bakar dari resepi kami yang tersendiri..


KLIK SINI UNTUK SENARAI HARGA

RAKAN PENGEDAR TEPUNG KEK MAMASTOVES

  • KL/PJ - Hjh Rahimi (017-2210236)
  • PERLIS - Pn Roshaya (019-5583524)
  • MARAN/TEMERLOH - Pn Noor Rohaila (013-9826084)
  • SHAH ALAM/KLANG - Pn Norazian (013-3899747)
  • PD/N9 - Pn Aisyah (019-6682524)
  • SABAH - Pn Ida Cyril (013-8794645)
  • CHERAS/KAJANG/BANGI/NILAI - Pn NABILA (019-2191202)

Friday, August 7, 2009

Produk Baru-Tepung Keluaran Mamastoves




Salam buat semua..

Ha...kalau bulan Jun hari tu..sya menyambut kelahiran anak bongsuuu (????)...malam ni jom kita sama2 menyambut satu lagi kelahiran..(????)....ni 'baby' baru dari Mamastoves......produk tepung kek dari resepi tersendiri...ewahh..sungguh enak...very..very simple...n..apa yang penting...(bukan kerjasama erk!!sori nabil..pakai ayat you lagi ni!!).....bahan2 complete..xbanyak bhn tambahan yg perlu dicari...

Amat berkesan time2 gula payah nk jumpa nii....so xyah la susah2 nak cari gula kt kedai....buat sakit hati je...harga gula nak naik le tuu....!!

Okey..dh banyak melencong plak nii....tanpa membuang masa...kat bawah ni saya paparkan gambar2 tepung kek keluaran Mamastoves.......1..2......3...memperkenalkan...





Tepung Kek Mentega Pelangi

Kek Mentega Pelangi ni..kira adik beradik kek marble la..bezanya dr resepi nenek kita...cuma xguna marjerin...guna mentega je...sedap skit...lagi satu...coraknya cam kulit rimau tp berwarna warni...ada tiga colour (pink,hijau n oren)...pewarna ada disertakan sekali...jgn risau..!! Rasanya...strawberi...juga disertakan perisa sekali!! Harga...cuma Rm6.00 je..!!


Tepung Kek Span Strawberi

Kalau anda xpernah buat kek span...jom try buat sendiri guna tepung ni...insyaallah menjadi....tapi kena la ikut cara2 membuat kek yg tlh diberi tu..Ada tiga jenis kek span...strawberi, oren n pandan.!!Insyaallah akan datang...mamastoves akan keluarkan tepung kek span perisa lain plak...Harga cuma Rm 5.50....berbaloiiii...






Untuk makluman ibu2 semua....memandangkan ni produk baru Mamastoves...kami menawarkan pada harga promosi sehingga raya puasa ni......(tapi xtermasuk kos penghantaran mll pos ye..).

Bagi pembelian dlm jumlah yg banyaaaak...(10 ke atas la...maksudnye..!!) jgn risau...mamastoves sure bagi diskaun baik punye ....fuyoo..!!

Insyaallah...dalam masa terdekat ni mamastoves juga akan mengeluarkan produk tepung kek coklat moist, Tepung Kek Coklat Marble, Tepung Kek Buah, Tepung Biskut Cornflakes n Tepung Biskut Nestum.....lagi fuyoo...!!!

So..apa lagi..jom le try buat kek sendiri...dh nak masuk bulan puasa nii...!!! Boleh la bawak balik kt ibu mertuaku...leh tunjuk skil skit ..terrer buat kek..he..he..!!



notes: 1. harga2 tersebut diatas tu..adalah harga promosi.
2. mamastoves tetap mengedarkan tepung jenama dhiya. cepat2 sebab stok dh nak abis...tp jgn risau...order baru akan dibuat secepat mungkin!!

2 comments:

Suzy Ameer said...

Salam Nurul,

Macam mana nak order online

Pn Nurul said...

Salam Suzy,
bleh order mll email,bank-in n pos,just nyatakan jenis n kuantiti..nnti akak totalkan kos posnye..once u confirm..bank in n akak akan pos.tq