Salam..

Selamat datang ke laman MamaStoves... laman yang membawa pilihan kepada semua penggemar kek dan juga yang bercadang untuk mengadakan majlis sambutan harijadi, rumah terbuka, anniversary dan apa jua majlis..

Kami sedia menerima tempahan kek-kek harijadi, kek anniversary, cup cakes, muffin..

Kami juga ada menyediakan satay kebab ayam & ikan bakar dari resepi kami yang tersendiri..


KLIK SINI UNTUK SENARAI HARGA

RAKAN PENGEDAR TEPUNG KEK MAMASTOVES

  • KL/PJ - Hjh Rahimi (017-2210236)
  • PERLIS - Pn Roshaya (019-5583524)
  • MARAN/TEMERLOH - Pn Noor Rohaila (013-9826084)
  • SHAH ALAM/KLANG - Pn Norazian (013-3899747)
  • PD/N9 - Pn Aisyah (019-6682524)
  • SABAH - Pn Ida Cyril (013-8794645)
  • CHERAS/KAJANG/BANGI/NILAI - Pn NABILA (019-2191202)

Tuesday, January 26, 2010

Mamastoves Training Center

Salam,

Kedai Mamastoves sudah mula dibuka kpd umum..insyaallah bulan Februari dapat beroperasi sepenuhnya..tapi pusat training Mamastoves yg terletak di tingkat 1 sudah mula beroperasi since Januari..walaupun tak sepenuhnya. Untuk pengetahuan semua, fungsi pusat training ni adalah fleksible...untuk bengkel kursus membuat kek,bengkel kraftangan,bengkel motivasi, kelas tuisyen @ bilik perbincangan....bak kata...apa2 aje lah..!!

So bagi cikgu2 yang ingin buat tuisyen untuk ramai student tapi xde kelas...sile-sile la ye...kelengkapan semua ada..meja, kerusi..white board pun dh ada...tinggal 'booking masa' n bayar sewa je...don't worry...sewa amatlah berpatutan!!

0 comments: