Salam..

Selamat datang ke laman MamaStoves... laman yang membawa pilihan kepada semua penggemar kek dan juga yang bercadang untuk mengadakan majlis sambutan harijadi, rumah terbuka, anniversary dan apa jua majlis..

Kami sedia menerima tempahan kek-kek harijadi, kek anniversary, cup cakes, muffin..

Kami juga ada menyediakan satay kebab ayam & ikan bakar dari resepi kami yang tersendiri..


KLIK SINI UNTUK SENARAI HARGA

RAKAN PENGEDAR TEPUNG KEK MAMASTOVES

  • KL/PJ - Hjh Rahimi (017-2210236)
  • PERLIS - Pn Roshaya (019-5583524)
  • MARAN/TEMERLOH - Pn Noor Rohaila (013-9826084)
  • SHAH ALAM/KLANG - Pn Norazian (013-3899747)
  • PD/N9 - Pn Aisyah (019-6682524)
  • SABAH - Pn Ida Cyril (013-8794645)
  • CHERAS/KAJANG/BANGI/NILAI - Pn NABILA (019-2191202)

Monday, October 4, 2010

Kek Lapis Trio


Salam n Selamat Hari Raya buat semua pengunjung blog..maaf zahir batin..semoga kita semua sentiasa sihat ..sejahtera..dan sentiasa bahagia di samping keluarga tercinta. Minggu ni kira minggu terakhir Syawal....so banyak le open house yang nk kena pergi..jamuan sana sini..biasa la tu...dah namanya raya sebulan...!

Anyway..saya pun dah lama x update blog ni...asyik sibuk jee...pagi ni curi2 masa skit nk jengok pc.

So..hari ni saya upload kan gambar2 kek Lapis Trio....kek butter yang dibuat layer dengan tiga rasa yang berbeza....blueberi,coklat n pisang.....sedaaaapp...sape2 yang nak try boleh order ye.





0 comments: