Salam..

Selamat datang ke laman MamaStoves... laman yang membawa pilihan kepada semua penggemar kek dan juga yang bercadang untuk mengadakan majlis sambutan harijadi, rumah terbuka, anniversary dan apa jua majlis..

Kami sedia menerima tempahan kek-kek harijadi, kek anniversary, cup cakes, muffin..

Kami juga ada menyediakan satay kebab ayam & ikan bakar dari resepi kami yang tersendiri..


KLIK SINI UNTUK SENARAI HARGA

RAKAN PENGEDAR TEPUNG KEK MAMASTOVES

  • KL/PJ - Hjh Rahimi (017-2210236)
  • PERLIS - Pn Roshaya (019-5583524)
  • MARAN/TEMERLOH - Pn Noor Rohaila (013-9826084)
  • SHAH ALAM/KLANG - Pn Norazian (013-3899747)
  • PD/N9 - Pn Aisyah (019-6682524)
  • SABAH - Pn Ida Cyril (013-8794645)
  • CHERAS/KAJANG/BANGI/NILAI - Pn NABILA (019-2191202)

Tuesday, October 5, 2010

Karnival Di Kuala Kubu 2010

Salam....

Ni gambar-gambar masa karnival Produk Asas Tani anjuran Jabatan Pertanian yang diadakan di perkarangan stadium Kuala Kubu..sebelum bulan puasa.

Walaupun Karnival hanya berlangsung selama dua hari..tetapi memang meriah..terutama pada hari terakhir...almaklum pengunjung ada yang baru tahu tentang karnival ni.

Anyway..memang seronok...dapat berkenal mesra dengan pengeluar2 tempatan...yang very very sporting n tak lokek ngan petua2 camana diorang boleh berjaya....bestnye...!! Tapi yang lagi best kat karnival ni...kami pengusaha2 diberi layanan yang istimewa oleh pihak penganjur..soal makan...xyah sebutlah..berapa kali makan dlm sehari...dah tu free plak..!! Bak kata.....perut sentiasa kenyang lah.....terima kasih banyak2 n syabas buat Jabatan Pertanian terutama sekali Puan Mariam yang banyak membantu. Kalau ada expo lagi...jangan segan2 jemput kami lagi ye...naaakkk..sesaaaangaaat !!






Cupcakes n muffin


Piza hasya..yang terlaris..boleh terus makan..lembut n gebu


tokey piza hasya tengah kusyuk mengisi perut..sambil tunggu customer




PizaHasya yang dijual hanya RM5 satu kotak.





antara produk lain;biskut raya n roti Hasya


tepung kek Mamastoves juga mendapat sambutan


beli kak..beli..xpandai wat kek pun jadi pandai lepas ni..!!!

0 comments: